Dessa inlägg kommer ifrån min facebooksida. Gå gärna in och kika- https://www.facebook.com/search/top/?q=Evelina%20Gulliksson


 

Här är en bild från min 78:nde runda förra vecka på en tävling. Spelade extremt bra fram till greenen och slutade på +7 med 7 treputttar. Därför har denna veckas fokus mest legat på puttning.

Efter några dagar i snöiga Sverige är jag tillbaka igen. Idag var tredje träningsdagen och det känns toppen att vara tillbaka.

 

Att göra om svingen har krävt ett antal timmar på rangen. Men nu känner jag att det börjar bli riktigt bra så det känns jättekul.

Jag är även glad att ryggen har klarat sig. Har varit noga med att styrketräna och stretcha.

Är nu hemma i två veckor och ska fira jul med nära och kära.

Det känns skönt att vara hemma när det är jul, så önskar er alla en God Jul & Gott Nytt År!

Var och spanade in Europatouren här på Valderrama förra helgen. Tävlingen varade mellan 19-22a oktober. Fick även chansen att följa med spelarna på deras inspelsvarv och då gick jag med i Sergio Garcia boll som dessutom vann hela tävlingen????

Idag hade jag, mamma Helena och moster Maria ett möte med Steven Palmer.
Steven är huvudtränare och chef för golfakademin.

Vi sammanfattade mina första veckor här och hur det fortsättningsvis ska se ut.
Det var ett bra och givande möte.

När jag var här första veckan och spelade min första 18-hålsrunda så sänkte jag mig till 4,5.

Enligt tränarna så måste jag ändra min sving om jag ska kunna sänka mig ytterligare.
Att ändra svingen tar rätt lång tid så det blir lite tid ute på banan och mest tid på rangen. Känner mig som en nybörjare just nu.

Nöta, nöta och nöta är det som gäller från morgon till kväll.
Längtar tills min nya sving känns naturlig för mig.

22-24/9 var jag och tittade på en stor Europatourtävling  här i Spanien (Andelucia costa del sol open de espana femenino). Azahara Muñoz från Spanien vann hela tävlingen efter hennes fyra fantastiska rundor på 68, 64, 67, 69.

Jag fick också prata med en av svenskarna som spelade. Träffade och pratade med en tjej som heter Cajsa Petterson. Hon berättade om hur det är att vara på touren, vad som krävs för att hamna där o.s.v. För mig var det ett mycket bra samtal och givande samtal med många nya tips.